סוגי סכינים
סכין טורנה: סכין לחיתוך ועיצוב ירקות ופירות, ולהוצאת תוכנם. ניתן למצוא תחת הקטגוריות: סכין מיוחד, סכין מטבח, וסכין לקילוף
סכין בשר/ סכין קצבים: סכין לחיתוך פריסה ופירוק של נתחי בשר ועוף. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין קצבים
סכין סטייק: סכין לחיתוך סטייקים אישיים. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין סטייק
סכין סנטוקו: סכין שף יפנית, שנועדה לקיצוץ, חיתוך ופריסה. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין סנטוקו
סכין פילוט: נועדה לפילוט דגים, בעלת להב גמיש. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין פילוט
סכין שף: סכין רב תכליתית, שנועדה לשימושים כגון: קציצה, חיתוך ועוד. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין שף
סכין לחם: סכין הנועדה לחיתוך מגוון לחמים ומאפים. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין לחם
סכין גבינה: סכין לחיתוך מגוון גבינות, נמדד לפי דרגת קושי הגבינה. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין גבינה
סכין קילוף: סכין הנועדה לקילוף ירקות. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין קילוף
את כל הקטגוריות המצוינות למעלה ועוד ניתן למצוא בקישור הבא:
https://www.cookpro.co.il/product-category/%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/