סוגי סכינים

סוגי סכינים

סכין טורנה: סכין לחיתוך ועיצוב ירקות ופירות, ולהוצאת תוכנם. ניתן למצוא תחת הקטגוריות: סכין מיוחד, סכין מטבח, וסכין לקילוף

סכין בשר/ סכין קצבים: סכין לחיתוך פריסה ופירוק של נתחי בשר ועוף. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין קצבים

סכין סטייק: סכין לחיתוך סטייקים אישיים. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין סטייק

סכין סנטוקו: סכין שף יפנית, שנועדה לקיצוץ, חיתוך ופריסה. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין סנטוקו

סכין פילוט: נועדה לפילוט דגים, בעלת להב גמיש. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין פילוט

סכין שף: סכין רב תכליתית, שנועדה לשימושים כגון: קציצה, חיתוך ועוד. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין שף

סכין לחם: סכין הנועדה לחיתוך מגוון לחמים ומאפים. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין לחם

סכין גבינה: סכין לחיתוך מגוון גבינות, נמדד לפי דרגת קושי הגבינה. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין גבינה

סכין קילוף: סכין הנועדה לקילוף ירקות. ניתן למצוא תחת הקטגוריה: סכין קילוף

את כל הקטגוריות המצוינות למעלה ועוד ניתן למצוא בקישור הבא: 

https://www.cookpro.co.il/product-category/%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/

כתיבת תגובה

עגלת קניות
דילוג לתוכן